LUNCHBOX Frokostordning

Vi serverer firmafrokost for lagermanden Lars samt Rikke på reklamebureauet. Vi serverer firmafrokost for vegetaren, vognmanden og muslimen. Vi favner bredt, fordi vi ved, at frokost er meget mere end blot mad. En god firmafrokost er pausen i en travl hverdag. Og det er optankning af ny energi sammen med gode kolleger.

MAD MED OMTANKEVores måde at gøre tingene på … Vi ønsker at få et rigtigt godt samarbejde med dig som frokostkunde om lige netop jeres behov til en rigtig god firmafrokostordning. Derfor ser vi dig som vores fornemmeste samarbejdspartner og ønsker at være i dialog med dig om det udvalg og de muligheder, vi tilbyder jer.
Både flæskesteg og røget laks på menuen Vi har en ambition om at gøre alle omkring frokostbordet tilfredse med den mad, vi serverer, og vi sigter derfor mod hver dag at tilbyde en bredde i vores menuer. Hvis vi vælger at servere en traditionel dansk ret som fx flæskesteg (den typiske ‘mandemad’), sørger vi samtidig for også at have noget let og lækkert i form af fx lakserilette på menuen. Hvis vi vælger at servere noget lettere som dagens varme ret (den typiske ‘kvindemad’), så vil du også kunne finde fx den lune, lækre flæskesteg som pålæg på menuen. Således omfavner vi bredden og skaber en rigtig god madoplevelse for alle.
Vi tænker to timer frem ved brug af vores varmekasser
Når vi tilbereder maden til din frokost, er vi på forkant med situationen og tænker altid to timer frem i tiden. Alt skal stå frisk og lækkert ved frokosttid, og det kan for mange være lidt af en udfordring at komme i hus med den helt rigtige sprøde svær på flæskestegen og det ekstra gode bid i risen.


Frokostordningerne bliver leveret under navnet choicefood.